Op het hemelwaterafvoer gebied verzorgen wij zowel traditionele hemelwaterafvoersystemen als onderdruk systemen. Een hemelwaterafvoer als onderdruk systeem houdt in,  het afvoeren van regenwater door kleine diameters.
Wij leveren en installeren eveneens de milieuvriendelijk hemelwater gebruiksinstallaties. Hemelwater wordt opgevangen en opgeslagen in een tank. Het hemelwater wordt vanuit de tank gebruikt in het huishouden voor o.a. toilet. Daar waar condens vorming of geluidsoverlast kan ontstaan kan het hemelwaterafvoer systeem worden voorzien van een isolatie laag.

Zowel de aanleg als het onderhouden van diverse rioleringssystemen behoren tot ons werkgebied. Buiten de bekende materialen als PVC, verwerken wij eveneens PE ( Polyethyleen ).

Het verrichten van werkzaamheden op het gebied van watertechnische installaties kent bij ons geen beperkingen. W & W installaties verzorgt indien gewenst het gehele traject vanaf  de planning tot en met de aanleg van diverse waterinstallatie. Uiteraard hoort  daar het overleg met de nutsbedrijven bij.

Op het gebied van gasinstallaties zijn wij  actief in alle gangbare systemen. Evenals bij de waterinstallaties wordt door ons het gehele traject van ontwerp tot en met het overleg met de nutsbedrijven verzorgd. W&W installaties geeft de voorkeur aan pijpen en buizen van Unicor.
Voor fittingen en appendages zijn de producten van VSH onovertroffen. Onze installateurs gebruiken dan ook het liefst VSH bij het aansluiten van installaties.

 

Contactinformatie

Telefoon 024 - 373 84 41
  ook voor storingen
Fax 024 - 373 84 42
Email info@wwinstallaties.nl
Bezoek/postadres Lieskes Wengs 11
  6578 JK Leuth
Openingstijden maandag t/m vrijdag
  07.30 - 17.00


Bedrijfsinformatie

W & W Installaties mag zich met recht een "oude rot" in het vak noemen. In 1998 startte de familie Janssen een eigen bedrijf, nadat leden van de familie ruime ervaring hadden opgedaan in verschillende andere bedrijven.

Lees verder....


Contact

Neem contact met ons op

 

 


Nieuws

De laatste nieuwtjes op het gebied van o.a.

- verwarming

- sanitair

Maar ook speciale aanbiedingen leest u hier:

Lees verder...